Stavbno pohištvo

V mizarstvu Škrinjar izdelujemo masivna in furnirana notranja vrata, vhodna vrata, balkonske ograje.

 

Vhodna vrata

Vhodna vrata izdelujemo iz masivnega lesa s polnili, lahko tudi kombinirana s steklom. Po želji vgradimo večtočkovno ključavnico.

Balkonske ograje

Lepa balkonska ograja je okras vsake hiše. Izdelujemo vse vrste ograj klasičnih ali modernih oblik.

 

 

 

 

 

 

 

Stopnice in ograje

Stopnice morajo omogočati udobno in varno hojo. Stopnice in stopniščne ograje izdelamo iz masivnega lesa po želji kupca. Vgradimo jih na betonsko ali kovinsko konstrukcijo.

Notranja vrata

Notranja vrata izdelamo iz masivnega lesa s polnili, steklom ali brez. Izdelujemo tudi furnirana notranja vrata. Lahko so brazdana notranja vrata z navadnimi nasadili in navadno ključavnico ter nebrazdana vrata s skritimi nasadili in magnetno ključavnico. Izdelujemo tudi vrata nestandardnih dimenzij. V zadnjem času so zelo moderna visoka vrata do 250 cm.

Alu stavbno pohistvo

Izdelujemo tudi stavbno pohištvo iz ALU profilov z ali brez termočlena, različnih barv po RAL-u, odvisno od želja kupcev. Sem spadajo okna, vhodna vrata, zimski vrtovi, vetrolovi, itd...

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih